Termeni si conditii de utilizare ale site-ului

Termeni si conditii de utilizare ale site-ului

Termeni si Conditii de utilizare a site-ului evaris.ro

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

Site-ul - evaris.ro - este intretinut si administrat de catre EVARIS Consulting SRL.

Continutul

site-ului evaris.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de EVARIS Consulting SRL. Este interzisa modificarea, afisarea, distribuirea, publicarea, comercializarea, licentierea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea EVARIS Consulting SRL.

Firma Evaris Consulting S.R.L. a creat acest site pentru a facilita accesul publicului la legislatia nationala privind securitatea si sanatatea in munca si situatii de urgenta si PSI. Scopul acestui site este de a prezenta la timp informatii exacte. Daca ni se semnaleaza erori, vom incerca sa le corectam. Cu toate acestea nu ne asumam nici o raspundere sau obligatie in legatura cu informatiile publicate pe acest site.

Aceste informatii au doar caracter general, nu vizeaza situatia particulara a unei entitati organizatorice sau a unei persoane. Informatiile nu sunt in mod obligatoriu complete, actualizate sau exacte, nu sunt echivalente unei consultari profesionale sau juridice (daca aveti nevoie de consiliere in domeniul securitatii si sanatatii in munca va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail).

De asemenea, mentionam ca nu exista garantii ca un document disponibil on-line reproduce cu exactitate un text oficial. Numai Legislatia Romaniei, in varianta tiparita in Monitorul Oficial, este considerata autentica.

Un alt scop este reducerea consecintelor negative cauzate de erori tehnice. Cu toate acestea, este posibil ca unele date sau informatii de pe site-ul nostru sa fi fost create sau structurate in fisiere sau formate care prezinta erori; prin urmare, nu putem garanta ca informatiile noastre nu vor fi afectate sau intrerupte de asemenea probleme. Firma Evaris Consulting SRL nu isi asuma raspunderea cu privire la problemele intalnite ca urmare a utilizarii acestui site.

 

Utilizarea

acestui site se face in totalitate pe raspunderea dumneavoastra. EVARIS Consulting SRL nu poate fi raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.

Site-ul poate contine legaturi web sau trimiteri catre alte site-uri considerate utile in ceea ce priveste continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea EVARIS Consulting SRL. In cazul utilizarii acestor legaturi web sau trimiteri, se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor situri.

Desi facem toate eforturile ca informatia sa fie cat mai corecta, EVARIS Consulting SRL nu poate garanta pentru informatiile prezente pe site-urile la care se face trimitere.

Confidentialitate

Informatiile furnizate in momentul utilizarii formularului de contact de pe site-ul nostru (de exemplu: nume, email, firma) precum si orice alt fel de informatii in legatura cu utilizarea serviciilor noastre sunt confidentiale.

EVARIS Consulting SRL garanteaza ca nu va utiliza aceste informatii in alte scopuri decat cele pentru care au fost furnizate.